Testimoniale

A existat o teamă de stomatolog, datorită experiențelor neplăcute pe care le-am avut, dar și a poveștilor celor apropiați, care acum este doar o poveste veche pe care am lăsat-o în urmă. Am ajuns la Clinica Andra Smile, după un studiu îndelungat pe internet despre clinici stomatologice. Deși nu este deloc aproape de casă și nu mi-a fost recomandată de nimeni, m-am înarmat cu puținul curaj pe care îl mai aveam, dar și cu valiza de temeri și m-am programat la această clinică pentru o consultație. Prima experiență a fost wow. WOW din toate punctele de vedere. Să ajungi să ai atât de multă încredere în doctorul stomatolog, încât să te duci cu bucurie la cabinet, este un adevărat miracol pentru mine. Mulțumesc dnei doctor Laura Enășoiu pentru pasiunea pe care o pune zi de zi în ceea ce face, pentru că datorită ei am câștigat lupta cu frică și am devenit mult mai curajoasă. Clinica Andra Smile înseamnă pentru mine o echipă de profesioniști , la care merg de fiecare dată cu drag, și pe care o recomand cu toată încrederea celor care așteaptă de mult timp/ caută o clinică stomatologică de calitate excepțională și doctori de nota 10+!

Denisa Simion

AndraSmile content AndraSmile content 100% 10 Un loc unde te simţi foarte bine. Medici extrem de amabili şi profesionişti! Irina Stoichiţa Compatibilitatea cu cititorul de ecran a fost activată. Un loc unde te simţi foarte bine. Medici extrem de amabili şi profesionişti!

Irina Stoichiţa

Îmi place foarte mult, un colectiv de medici foarte buni, calmi și amabili și chiar știu meserie, sunt foarte apropiați de pacienți. Un cabinet stomatologic foarte bine întreținut!

Marius Kala

Adresa

Str Londra Nr. 33, Apartament 1,
Sector 1, București

Mobil