Dr Andra Custură

Medic dentist generalist cu competență in implantologie

Bună! Eu sunt Andra și aceasta este povestea mea. Îmi pare rău dacă vă dezamăgesc așteptările, dar nu mă încadrez în tipologia stomatologului rece și ursuz care nu comunică cu pacientul și care de-abia așteaptă să scape de acesta.

Îmi place să ajut oamenii. O zi în care nu reușesc să aduc zâmbete pacienților mi se pare pierdută. Ador comunicarea cu pacientul, să explic planul de tratament și să-i câștig încrederea. Și nu e ușor, stomatologii nu sunt persoane foarte iubite!

Am o mare admirație pentru mentorii mei, persoane mai mult sau mai puțin cunoscute: Adela Haru (pentru feminitatea sa), Zoia Zarnescu (claritatea mentală), Andy Skekely (entuziasm) sau Warren Buffett (pentru că a găsit cheia succesului) si nu in ultimul rand partenerul meu de viata.

Voi face ce îmi stă în putință să ajut oamenii de lânga mine și pacienții atât timp cât ei vor dori acest lucru. Pentru că motto-ul meu preferat mă îndeamnă să continui mereu: “Când treci prin iad, nu te opri!”, al lui Winston Churchill.  Aștept ocazia să vă zâmbesc!