Despre noi

Cabinet stomatologic de încredere situat în apropiere de Piața Victoriei, Strada Londra nr. 33, la 5 minute de metrou.

Cabinetul stomatologic Andra Smile înseamnă de fapt o echipă tânără de medici buni profesioniști și de încredere care rezolvă delicat și rapid orice problemă dentară nou apărută sau mai veche.

O echipă care își direște să devină prieteni de încredere care oferă cele mai bune tratamente când vine vorba de sănătatea aparatul dentar. Suntem prieteni sinceri care înainte de toate își doresc binele pacientului.

De la început, din respect pentru această relație de prietenie pe care dorit să o realizăm împreună cu pacienții, doctorii Andra Smile s-au pregătit și specializat pentru a fi printre cei mai buni specialiști stomatologi, mereu căutând să cunoască ultimele inovații în domeniu. Astfel, prin profesionalism dorim să fim prieteni de nădejde.

Așa ca nu trebuie să ezitați niciun moment să ne contactați atunci când dumneavoastră, un membru al familiei sau un cunoscut are nevoie: de tratarea unei carii, de introducerea unei plombe, de un implant, de corectarea creșterii unui dinte, de o operație chirurgicală de refacere a oaselor, de albirea dinților, de îndreptarea marginilor sau montarea unei coroane.

Dacă nu aveți probleme cu dinții și nici nu vreți să aveți, vă ajutăm și de această dată cu tratamente de prevenție. Altfel, veți ajunge până la urmă pe scaunele ocupate de pacienții cu infecții stomatologice.

Pentru orice fel de sfat ne puteți suna la 0722.332.230 sau scrie pe emailul contact@andrasmile.ro. Pentru că nu vă putem părăsi la greu, avem program non-stop pentru cazurile de urgențe. Pentru restul vă așteptăm să faceți o programare.

Suntem gazde bune și primitoare, așa că o să vă simțiți ca printre apropiați odată ce treceți pragul sediului nostru din Strada Londra nr. 33, apartamentul nr 1, Sector 1 (la 5 minute de mers pe jos din Piaţa Victoriei, ieşirea dinspre Guvern).

După ce veți ieși de la Andra Smile vă garantăm că veți simți din nou plăcerea de a zâmbi larg, des, asa cum făceați până să apară prima carie sau până să cada primul dinte.

Echipa noastră