Bună! Eu sunt Andra Custură, medic stomatolog, iar aceasta este povestea mea. Nu mă încadrez în tipologia stomatologului rece și ursuz care nu comunică cu pacientul și care de-abia așteaptă să scape de acesta.

Îmi place să ajut oamenii. O zi în care nu reușesc să aduc zâmbete pacienților mi se pare pierdută. Ador comunicarea cu pacientul, să explic planul de tratament și să-i câștig încrederea. Și nu e ușor, stomatologii nu sunt persoane foarte iubite, însă eu am reușit să mă apropii de pacienții mei și să devenim prieteni, înainte de toate.

Am o mare admirație pentru mentorii mei, persoane mai mult sau mai puțin cunoscute: Adela Haru (pentru feminitatea sa), Zoia Zarnescu (claritatea mentală), Andy Skekely (entuziasm) sau Warren Buffett (pentru că a găsit cheia succesului) și, nu în ultimul rând, partenerul meu de viață.

Voi face ce tot îmi stă în putință pentru a ajuta oamenii de lânga mine și pacienții, atât timp cât ei vor dori acest lucru. Pentru că motto-ul meu preferat mă îndeamnă să continui mereu: „Când treci prin iad, nu te opri!”, al lui Winston Churchill.  Aștept ocazia să vă zâmbesc!

Andra Custură este un medic stomatolog excepțional. Pe lângă faptul că vorbește foarte frumos cu pacienții și explică tot ceea ce face pentru ca noi să înțelegem exact ce se întâmplă cu dinții noștri, este foarte bine pregătită și rezultatele sunt de fiecare dată foarte bune. O admir!”, Andreea N., pacientă Andra Smile.

Dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Clinica Stomatologică Andra Smile!