Bună! Numele meu este Laura Enășoiu, am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină „Carol Davila” din București. Am participat la diverse congrese și conferințe încă din anii de facultate.

Pe lângă faptul că îmi iubesc meseria și vin la cabinet de fiecare dată cu mare drag, îmi place să călătoresc și să dansez, salsa este o parte din viața mea de 12 ani.

Am o relație specială cu pacienții, cred cu tărie că medicul este un artist, iar pacientul este opera sa de artă, ambii fiind implicați în aceeași măsură atât emoțional, cât și subiectiv.

Zâmbetul este foarte important, el având o influență puternică asupra impresiei pe care o au cei din jur despre noi, de aceea cred că trebuie să avem mare grijă de el.

Consider că protetica dentară și estetica dentară se pot cumula sub conceptul: „Frumusețea stă în ochii celui care o privește”.

Un medic deosebit, plin de viață și cu zâmbetul pe buze. Este un adevărat specialist în medicina stomatologică și mi-a inspirat acest lucru încă de la început”, Simona D., pacientă.

Dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Clinica Stomatologică Andra Smile!