Bună! Eu sunt Marian Pantelimon, medicul stomatolog ortodont din echipa Andra Smile. Îmi place să văd oamenii zâmbind, de aceea vreau să îi ajut să aibă dinți frumoși și să capete încredere în ei.

Frumusețea este trecătoare, așa se spune, dar eu cred că o persoană care are dantura frumoasă și sănătoasă atrage atenția celor din jur, indiferent de vârstă.

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii veseli, iar scopul meu este să-i fac să aibă încredere în ei și să zâmbească „cu toți dinții”. Relația mea cu pacienții este una deschisă, suntem prieteni, înainte de toate, iar acest lucru funcționează atunci când avem un scop comun: dinți perfect aliniați.

La Andra Smile am venit prima dată cu copilul pentru a-i pune aparat dentar. Rezultatele au fost foarte bune, datorită medicilor bine pregătiți. Mi-am dat seama că dantura este foarte importantă, nu numai pentru utilitatea ei, dar și ca estetică. Acum port și eu aparat dentar și sunt din ce în ce mai mulțumită de rezultate”, Cosmina D., pacientă Andra Smile.

Dacă vreți să ne cunoaștem, vă aștept la Clinica Stomatologică Andra Smile!