Prevenție și tratamentul cariilor

Combatarea cariilor și igienizarea danturii

se face prin detartraj şi periaj profesional, tratamente de fluorizare și airflow.

Orice tratament de prevenire trebuie făcut doar după o vizită la un stomatolog, iar medicii de la cabinetul Andra Smile, din Sectorul 1, sunt printre cei mai buni. Nu încercați recomandările așa-ziselor specialiști sau sfaturi băbești.

Pentru că suntem prietenii dumneavoastra de încredere, vă dezvăluim un mic secret. Este mai bine – atât financiar, cât și pentru sănătatea danturii – să preveniți pentru a nu ajunge să tratați probleme complicate.

Neglijarea igienei orale duce la apariţia afecţiunilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. Descoperirea la timp a unor astfel de afecţiuni reduce riscul îmbolnăvirii dentare.

Prevenția și combaterea cariilor se face prin intermediul unor tratamente de specialitate. Cele mai importante se referă la igienizarea profesională, detartrajul şi periajul, fluorizarea și airflow-ul.

Detartraj, periaj și airflow (igienizare profesională completă)

Prevenirea cariilor se face printr-o serie de tratamente de specialitate, cum ar fi detartrajul, periajul profesional și aplicarea de jeturi cu bicarbonat.

Prevenție

Se realizează prin tratamente de sigilare și de revaelare placă bacteriană. Totodată este nevoie și de folosirea tehnicilor corecte de periaj.

Tipuri de plombe (obturații)

Cele trei modele de plombe folosite în medicina stomatologică modernă sunt cele denumite de tip superficial, de tip mediu și de tip profund.

Incrustații

Aceste piese reprezintă varianta modernă care înlocuiesc plombele. Sunt mai rezistente în timp ca tradiționalele obturații, poate ține 40 de ani.


Profita de oferta pentru serviciul de profilaxie
240 lei in loc de 320 lei.

Oferta pentru profilaxie include: detartraj cu periaj profesional si airflow pentru ambele arcade, consultatie insotita de statusul dentar ceea ce va poate oferi un sumar al nevoilor dintilor dumneavoastra.


Echipa noastra
Testimoniale

Un cabinet stomatologic de încredere înseamnă un loc unde doctorii câștigă respectul pacienților și le devin prieteni.

Mereu mi-a plăcut că la Andra Smile m-am dus ca la niște prieteni care doreau doar să-mi ofere cele mai bune sfaturi și soluții. Mi-a mai plăcut că mi se explica avantajele și dezavantajele fiecărui tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu
pacient ianuarie-aprilie.

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipa este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților

Pompilian Oana
pacient