În fiecare an, luna noiembrie este așteptată de toți românii pentru achiziționarea diferitelor obiecte la prețuri reduse. Anul acesta, Black Friday nu este numai despre telefoane, accesorii, electocasnice etc., ci și despre tratamente stomatologice la prețuri reduse și multe alte surprize oferite de Clinica Stomatologică Andra Smile.

Noi avem promoții, oferte și concursuri pe toată perioada anului, pentru că vrem ca pacienții noștri să aibă o dantură frumoasă și sănătoasă, însă, anul acesta ne-am gândit să le oferim tuturor celor care au probleme stomatologice posibilitatea de a și le trata la prețuri mult mai mici, de aceea pregătim multe surprize pentru ei de Black Friday, pe 16 noiembrie”, a spus dr. Andra Custură, medic stomatolog și manager la Clinica Stomatologică Andra Smile.

Ce tratamente stomatologice să alegi de Black Friday:

Implant dentar

Ai dinți lipsă, iar această problemă te împiedică să mănânci corect, să zâmbești si să te simți în largul tău? Soluția cea mai bună este implantul dentar. Acest tratament presupune introducerea unei piese de forma unui șurub în osul maxilar peste care se așează lucrarea pentru a înlocui dintele lipsă.

Pacienții care nu-și înlocuiesc cât mai repede dinții lipsă vor cheltui mult mai mulți bani pe tratamente de refacere a zonei, înainte de a ajunge să li se fixeze implantul dentar. De Black Friday, Clinica Stomatologică Andra Smile le oferă tuturor celor care au dinți lipsă posibilitatea de a-și completa dantura la un preț mult mai mic. Vezi oferta noastră la implant dentar.

Lucrare din ceramică pe suport din zirconiu

Cariile dentare ți-au distrus dinții, necesitatea de a-ți scoate nervul a dus la devitalizarea dintelui, ai dinți sparți și degradați? Lucrările din ceramică pe suport din zirconiu sunt alegerea perfectă. Aspectul natural, durabilitatea și biocomptabilitatea sunt câteva dintre avantajele zirconiului, care au făcut din acest material unul vedetă în medicina stomatologică din țările dezvoltate din America, Europa și Asia.

Evită efectele negative create de lucrările pe suport din metal și alege să-ți restaurezi dinții cu lucrări ceramice pe suport din zirconiu. Metalul poate schimba culoarea gingiei în nuanţe de gri, iar acesta nu mai revine la culoarea naturală în timp. Mai mult, lucrările dentare care au în componenţă metal pot fi o mare problemă pentru persoanele care dezvoltă alergii. Profită de oferta noastră de Black Friday și ia-ți reducerea la lucrările ceramice pe suport din zirconiu.

Aparat dentar fix sau mobil

Ai dinții strâmbi, cu spații mari între ei sau prea înghesuiți? Alege aparatul dentar fix metalic. Beneficiile alegerii aparatului dentar fix constau în faptul că bracketii vor funcționa continuu pentru a îndrepta dinții și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la scoaterea și refixarea aparatului ca în cazul celui mobil. Utilizarea aparatului dentar fix metalic asigură un tratament precis și este cel mai bun mod de a obține un zâmbet perfect într-un timp mai scurt.

În ciuda inovațiilor recente în ortodonție, aceste aparate tradiționale sunt încă utilizate pe scară largă datorită versatilității lor. Utilizarea aparatului dentar  fix permite ortodontului să repoziționeze cu precizie dinții în moduri care nu sunt întotdeauna posibile in cazul aparatelor moderne și pot oferi pacienților dinți cu adevărat drepți, oferind cele mai bune rezultate posibile. Dacă îți dorești ca aparatul dentar să nu fie atât de vizibil, alege varianta de aparat dentar fix din safir. De asemenea, o varianta optimă, în special pentru copii, este aparatul dentar mobil. De Black Friday poți opta pentru un aparat dentar fix sau mobil, din metal sau safir, care te va ajuta să-ți îndeplinești visul: dinți frumoși și aliniați. Vezi oferta noastră la aparatul dentar.

Înscrieți-vă la newsletter și veți primi toate promoțiile de Black Friday într-un email înainte de marea zi a reducerilor.

Specialiștii de la Clinica Stomatologică Andra Smile doresc să ofere pacienților cele mai bune servicii stomatologice și reușesc, de fiecare dată, să aibă cele mai bune rezultate la tratamentele oferite.

Pentru mai multe detalii despre ofertele de Black Friday, urmăriți site-ul nostru www.andrasmile.ro sau sunați-ne la 0722332230. Vă puteți programa online, iar noi vă așteptăm la clinică, pe strada Londra nr. 33 pentru tratamente personalizate, de calitate.