Combatarea cariilor si igienizarea danturii

Se face prin detartraj şi periaj profesional, tratamente de fluorizare si airflow.

Orice tratament de prevenire trebuie facut doar după o vizita la un stomatolog, iar medicii de la clinica Andra Smile, situata pe strada Londra nr. 33, în apropierea metroului Piata Victoriei, sunt printre cei mai buni. Nu incercați recomandarile asa-zisilor specialisti sau sfaturi babesti.Pentru ca suntem prietenii dumneavoastra de incredere, vă dezvaluim un mic secret. Este mai bine – atat financiar, cat si pentru sanatatea danturii – sa preveniti pentru a nu ajunge sa tratati probleme complicate.

Neglijarea igienei orale duce la aparitia afecţiunilor parodontale si a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dintilor. Descoperirea la timp a unor astfel de afectiuni reduce riscul imbolnavirii dentare.

Preventia și combaterea cariilor se face prin intermediul unor tratamente de specialitate. Cele mai importante se refera la igienizarea profesionala, detartrajul şi periajul, fluorizarea si airflow-ul.

Detartraj, periaj si airflow (igienizare profesionala completa)

Prevenirea cariilor se face printr-o serie de tratamente de specialitate, cum ar fi detartrajul, periajul profesional si aplicarea de jeturi cu bicarbonat. Citeste mai mult aici.

Preventie

Se realizează prin tratamente de sigilare si de revelare placa bacteriana. Totodata este nevoie si de folosirea tehnicilor corecte de periaj. Citeste mai mult aici.

Tipuri de plombe (obturatii)

Cele trei modele de plombe folosite în medicina stomatologică modernă sunt cele denumite de tip superficial, de tip mediu și de tip profund. Citeste mai mult aici.

Incrustatii

Aceste piese reprezinta varianta moderna care inlocuiesc plombele. Sunt mai rezistente în timp ca traditionalele obturatii, pot ține 40 de ani. Citeste mai mult aici.

 

PROGRAMEAZA-TE