Aparitia unei carii nu este doar o problema estetica,

Este un indiciu ca trebuie sa va faceti timp si curaj sa treceti pe la stomatolog.

Caria este semnul de avertizare ca sistemul nostru dentar are nevoie de ajutorul unui medic, asa ca trebuie sa apelati la un stomatolog de incredere, asa cum sunt cei de la clinica Andra Smile, situata in apropierea statiei de metrou de la Piata Victoriei.Si nu, nu incercati sa scoateti dintele, in majoritatea cazurilor poate fi salvat de stomatolog. Daca ignorati o carie, la un moment dat va veti trezi ca ajungeti la spital sau la un cabinet stomatologic din cauza durerilor insuportabile.

Interventiile de canal radicular reprezinta una dintre metodele prin care dintele poate fi salvat prin indepartarea partii bolnave. Dupa asta, se curata spatiul din jurul interventiei si se obtureaza.

In cele din urma, medicul stomatolog poate trece chiar la refacerea dintelui, pentru a-i oferi o infatisare cat mai apropiata de cea naturala. Totodata, prin refacerea dintelui se intareste si sanatatea sistemului dentar.

Scoaterea nervului – extirpare de nerv

Interventia se face in special atunci cand pacientul are o carie avansata care a atins miezului dintelui. Tratamentul se face sub anestezie locala. Citeste mai mult aici.

Retratament de canal

Este interventia non-chirugicala prin care se elimina nervul , partea dintelui infectata. Amanarea procedurii duce la distrugerea osul subiacent. Citeste mai mult aici.

Granulom si/sau chisturi apicale dentare

Este o una dintre cele mai puternice infectii pe care o poate contracta sistemul dentar localizat la un dinte sau mai multi. Citeste mai multi aici.

Obturatie de canal

Scoaterea nervului in urma acestei interventii nu presupune “moartea” dintelui, ci doar disparitia sensibilitatii la cald, rece si dulce. Citeste mai mult aici.

Pivoti

Pivotul stomatologic este indicat pentru dintii fara nerv care au coroana dentara distrusa si nu mai pot suporta o plomba. Citeste mai mult aici.

Consultatie

Raspundem in maxim 24 de ore de la momentul in care ati facut o solichttps://andrasmile.ro/cerere-de-programare/itare online de programare la clinicii Andra Smile.

 

PROGRAMEAZA-TE