Un dinte, o masea cazute sau rupte trebuie inlocuite imediat

La cabinetul stomatologic Andra Smile, situat în apropiere de Piata Victoriei pe Strada Londra nr. 33, gasiti medici profesionisti cu solutii potrivite fiecarui caz in parte.

Una dintre desele recomandari este implantul dentar. Presupune introducerea unei piese din titan sau zirconiu, avand cel mai frecvent forma de surub. Se prinde, fara durere , in osului maxilar pentru a inlocui dintele lipsa.

Pacientii care nu au apelat la timp pentru un implant dentar este posibil sa aiba nevoie de mai multe interventii inainte de a ajunge sa li se puna implantul. Asa ca nu amana, pana la urma, tot la implant se ajunge.

Importanta este si tratarea din timp a gingiilor si tesuturilor de sustinere. Fara consultarea unui stomatolog bun dintii, maselele, osul suport si gingia se vor infecta si se va ajunge sigur la operatii scumpe si complicate.

Implant dentar

Implantul dentar este alcatuit dintr-o parte intra-osoasa si o parte extra-osoasa. Citeste mai mult aici.

Sinus lift

Uneori implantul dentar nu se poate monta direct, fiind nevoie de o operatie de refacere a sistemului osos maxilar. Citeste mai mult aici.

Aditie os

Aditia osoasa este o alta operatie care se impune atunci cand implantul dentar nu poate fi efectuat direct din cauza deteriorarii sistemului osos. Citeste mai mult aici.

Lucrari pe implanturi

Lucrarile care se fac pe implanturi sunt coroana, puntea si proteza dentara. Citeste mai mult aici.

Rezectii apicale

Operatia de rezectie este una de salvare a dintelui care ar putea fi extras. O astfel de interventie chirugicala poate fi efectuata doar in urma unui consult prealabil. Citeste mai mult aici.

Extractii molari minte

Maselele de minte sau molarii de minte sunt deseori cauza unor dureri greu de suportat in situatiile in care nu se dezvolta normal. Citeste mai mult aici.

Parodontologie

Nu doar dintii si maselele necesita ingrijire, gingiile si tesuturile de sustinere a sistemului dentar au nevoie de o atentie sporita. Citeste mai mult aici.

Consultatie

Raspundem in maxim 24 de ore de la momentul in care asi facut o solicitare online de programare la cabinetul Andra Smile.

 

PROGRAMEAZA-TE