Albirea si repararea conturului dintilor

Prin aplicarea unor fatete dentare, realizate de un stomatolog de la clinica Andra Smile asigura frumusetea si sanatatea aparatului dentar cu care zambesti si cu care te hranesti.

Estetica dentara nu este un moft mai mare decat, spre exemplu, mersul la coafor sau la frizer pentru a solicita un anumit tip de coafura/frizura. In plus, daca o chelie este suportabila, dintii galbeni, cariati sau sparti nu prea sunt.

Albirile dentare sunt interventii de estetica dentara ce redau dintilor o culoare mai deschisa decat culoarea naturala cu cateva tonuri. Ele tintesc indeosebi nuantele extrinseci.

Marginile neregulate, fisurile, tremele, diastemele, lipsa alinierii dintilor sau modificarile de culoare ale dintilor anteriori pot fi corectate rapid si fara durere cu ajutorul fatetelor dentare.

Albire dentara

Primul tip de alibire este prin metoda externa – cand substanta de albire se pune pe exteriorul dintilor. A doua cale este una interna – cand substanta se aplica pe interiorul dintelui (dinte devitalizat). Citeste mai mult aici.

Fatete dentare frezate din ceramica integrala

Aceste dispozitive dentare pot corecta rapid si fara durere imperfectiunile dintilor si sunt aplicate in conditii de siguranta. Citeste mai mult aici.

Injectarea cu acid hialuronic

Practic prin aceasta metoda se elimina ridurile nedorite din jurul buzelor si se va evidentia mai usor trasaturile definitorii ale chipului. Citeste mai mult aici.

Airflow

Igienizarea cu Airflow elimina petele lasate de cafea, tigari sau alimente colorate pe dinti si masele. Dupa aceasta tratament de curatare si dupa periaj, dintii capata un luciu natural si sanatos. Citeste mai mult aici.

 

PROGRAMEAZA-TE