Aparate dentare pentru copii si adulti

Uneori stomatologul poate fi un supererou pentru copiii, dar si pentru adultii care au parte de dinti care cresc gresit. La clinica Andra Smile, situata in apropiere de metrou Piata Victoriei, gasim fara exceptie aparatul dentar adecvat fiecarei probleme.

Marele secret al acestor aparate dentare este ca ele pot fi utilizate si de persoanele mature cu probleme de crestere corecta a dintilor care, din diverse motive, au evitat sa le poarte in copilarie sau adolescenta.

Cu ajutorul aparatelor dentare, medicul scapa pacientul de dureri, de un neajuns estetic permanent si de posibile defectele de vorbire.  Modele recomandate la Andra Smile sunt usor de purtat si estetice.

Aparatul dentar poate fi mobil sau fix cu bracketuri. Orice model ar fi recomandat de medicul stomatolog, el trebuie purtat pana la remedierea problemelor si nu inainte de a stabili un doctor specialist ca poate fi scos.

 

Consultatie si plan de tratament

Stabilirea planului de tratament presupune o serie de consultatii anterior.

Aparat fix safir

Aceste aparate sunt cele care nu pot fi indepartate de pacienti, modelul pe care il recomandam este cel din safir. Citeste mai mult aici.

Aparate mobile

Aparatele dentare mobile sunt dispozitive care pot fi indepartate de catre pacient si sunt recomandate indeosebi copiilor. Citeste mai mult aici.

Aparat dentar fix metalic

Aparatele dentare metalice fixe raman in pozitia initiala pana la finalizarea tratamentului, ofera rezultate mult mai bune. Citeste mai mult aici.

Contentii

Se aseamana cu o banala sarmulita ce se lipeste in spatele dintilor si se foloseste ca sa mentina corectiile obtinute cu ajutorul aparatelor dentare. Citeste mai mult aici.

Profita de oferta noastra!
La achizitionarea de 2 aparate dentare mobile la Andra Smile la diferenta de maxim o luna, se vor plati pentru ambele
1500 lei in loc de 1800 lei.

*Oferta este valabila doar pentru clientii noi.

PROGRAMEAZA-TE