Coroane, punti dentare si proteze

Inlocuirea sau restaurarea dintilor lipsa – dinti distrusi din cauza cariilor sau alte cauze – prin coroane dentare, punti si proteze dentare.

In viata de zi cu zi avem indicii clare ca trebuie sa apelam la un stomatolog de incredere, asa cum sunt cei din echipa cabinetului Andra Smile, de pe Strada Londra nr.33, pentru a trata un dinte macinat de carii. Printre aceste indicii care vor sa ne ajute sa evitam o problema grava amintim de: mancarea se mesteca doar cu jumatate de gura, evitarea zambetele largi, aparitia problemelor de vorbire, iar corpul este predispus la infectii.

Sunt trei metode de tratare protetica, asa cum spun medicii stomatologi, a unor astfel de situatii: inlocuirea sau restaurarea dintilor lipsa, distrusi de obicei de carii, prin coroane, proteze sau punti dentare.

In aceste cazuri dintii trebuie restaurati sau inlocuiti cu lucrari sau coroane dentare pentru a restabili sanatatea dentara echilibrata care ofera starea de liniste si de bine necesara activitatilor zilnice.

Coroana ceramica frezata integral

Principala calitate a unei coroane dentare din ceramica este ca reda fidel aspectul unui dinte natural si sanatos. Citeste mai mult aici.

Coroana ceramica pe suport zirconiu

Avantajul acestui tip de coroane dentare este dat tocmai de materialul din care sunt realizate, zirconiul. Citeste mai mult aici.

Punti dentare

Exista mai multe tipuri, dar cea mai simpla impartire este in functie de materialul din care sunt facute. Citeste mai mult aici.

Proteze dentare

Cele patru modele de proteze dentare recomandate sunt: acrilice, flexibile, scheletate si cele pe implanturi. Citeste mai mult aici.

PROGRAMEAZA-TE