[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

În prezent, România este vizitată anual de foarte mulți străini, nu numai pentru turism, ci mai ales pentru tratamente stomatologice de calitate la prețuri mai mici decât la ei în țară.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3430″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Statisticile arată că în România, prețurile tratamentelor stomatologice sunt cu 40 – 60% mai mici decât în alte țări europene, de aceea aproximativ 100.000 de străini aleg să-și trateze problemele dentare aici.

Turismul dentar a apărut din dorința de a-i ajuta pe străini, dar și pe românii stabiliți în alte țări, pentru că, din cauza prețurilor mari din țările europene, aceștia evitau să meargă la stomatolog.

Îți dorești tratamente complexe pentru a-ți înfrumuseța zâmbetul, dar costurile sunt prea mari în țara în care locuiești?

Clinica Stomatologică Andra Smile susține proiectul „turism dentar” și oferă numeroase beneficii celor care vin în România la stomatolog, pe lângă servicii stomatologice de calitate la prețuri corecte.

Consultă lista de prețuri!

 • Te dor dinţii şi gingiile când mănânci?
 • Ai infecţii dentare care iţi cauzează disconfort și dureri?
 • Îţi este ruşine cu zâmbetul tău şi ai tendinţa să îl ascunzi?
 • Observi că vechile lucrări dentare au devenit inestetice?
 • Ai dinţi lipsă, din cauza cărora ţi s-a deformat întreaga dantură?
 • Te sperie costurile ridicate ale lucrărilor dentare?
 • Consideri că este prea devreme pentru o proteză mobilă?
 • Ai deja o proteză mobilă care te incomodează şi îţi doreşti înlocuirea acesteia cu o lucrare fixă?

Echipa Andra Smile te va ajuta să scapi de toate aceste probleme.

Alege turismul dentar la Andra Smile!

Clinica Stomatologică Andra Smile este formată dintr-o echipă tânără de medici profesioniști și bine instruiți, cu o experiență vastă în tratamente dentare complexe, care oferă rezultate uimitoare de fiecare dată, deoarece tratează cu atenție și prompt orice problemă dentară nouă sau veche. Vei primi o îngrijire dentară excepțională și tratamente la prețuri convenabile.

Contactează-ne acum și vei scăpa de problemele stomatologice!

Ei au venit la Clinica Andra Smile și au plecat cu un zâmbet sănătos!

„Mi-a fost greu să cred voi beneficia de tratamente de calitate la prețuri rezonabile în București. Am fost plăcut surprinsă de amabilitatea și răbdarea medicilor, care au avut grijă să mă simt relaxată în timpul tratamentului și după. Per total am avut o experiență benefică la Andra Smile, sunt foarte mulțumită de lucrările primite și de zâmbetul meu sănătos.” Carla (româncă stabilită în Italia)

„Am ajuns în România la recomandarea și insistențele unor prieteni ce m-au convins să aleg Andra Smile pentru tratamente dentare complexe: patru implanturi și adiție osoasă, plus tratamente complementare ca albire și detartraj. Am fost plăcut surprins de profesionalismul medicilor și de calitatea lucrărilor comparativ cu prețul final. Pe langă serviciile medicale am primit ajutor extra în legătura cu cazarea și petrecerea timpului liber. Cel mai impresionat am fost de Casa Poporului, merită vizitată!!” Michael

Ce trebuie să faci tu?

 • Să completezi formularul de înscriere cu toate informațiile și să ni-l trimiți
 • Să vii în România în perioada pe care o vom stabili de comun acord

Ce vom face noi?

 • Îți vom oferi cele mai bune servicii stomatologice la cele mai bune prețuri
 • Vom căuta cele mai bune și convenabile zboruri pentru tine
 • Îți vom rezerva o cameră la un hotel în apropierea clinicii

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1625″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Vrei mai mult de atât?

Alege să transformi turismul dentar în vacanță dentară în România!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1577″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Formular de înscriere – Turism dentar

 

Completează acum!