Este locul unde te simţi acasă. Sunt oameni primitori şi calzi. Orice durere sau teamă dispare.

  • Carmen Nicoleta Tudor   •   Pacient

Modul cum sunt primiţi pacienţii, medici foarte buni, atmosfera caldă de primire şi dorinţa mediciilor şi întregii echipe dornici să înveţe ceva nou de fiecare dată.

Maria Vlaicu

A existat o teamă de stomatolog, datorită experiențelor neplăcute pe care le-am avut, dar și a poveștilor celor apropiați, care acum este doar o poveste veche pe care am lăsat-o în urmă. Am ajuns la Clinica Andra Smile, după un studiu îndelungat pe internet despre clinici stomatologice. Deși nu este deloc aproape de casă și nu mi-a fost recomandată de nimeni, m-am înarmat cu puținul curaj pe care îl mai aveam, dar și cu valiza de temeri și m-am programat la această clinică pentru o consultație. Prima experiență a fost wow. WOW din toate punctele de vedere. Să ajungi să ai atât de multă încredere în doctorul stomatolog, încât să te duci cu bucurie la cabinet, este un adevărat miracol pentru mine. Mulțumesc dnei doctor Laura Enășoiu pentru pasiunea pe care o pune zi de zi în ceea ce face, pentru că datorită ei am câștigat lupta cu frică și am devenit mult mai curajoasă. Clinica Andra Smile înseamnă pentru mine o echipă de profesioniști , la care merg de fiecare dată cu drag, și pe care o recomand cu toată încrederea celor care așteaptă de mult timp/ caută o clinică stomatologică de calitate excepțională și doctori de nota 10+!

Denisa Simion

Îmi place foarte mult, un colectiv de medici foarte buni, calmi și amabili și chiar știu meserie, sunt foarte apropiați de pacienți. Un cabinet stomatologic foarte bine întreținut!

Marius Kala

AndraSmile content AndraSmile content 100% 10 Un loc unde te simţi foarte bine. Medici extrem de amabili şi profesionişti! Irina Stoichiţa Compatibilitatea cu cititorul de ecran a fost activată. Un loc unde te simţi foarte bine. Medici extrem de amabili şi profesionişti!

Irina Stoichiţa

Un cabinet cu medici profesioniști. Felicitări şi cât mai multe zâmbete!

Doina Oprea

Este locul unde te simţi acasă. Sunt oameni primitori şi calzi. Orice durere sau teamă dispare.

Carmen Nicoleta Tudor

Cel mai bun loc pentru a trata frica de doctori stomatologi deoarece aici este locul unde toţi îţi sunt prieteni.Sunt extrem de mulţumită de fiecare dintre ei, de profesionalismul de care au dat dovada, de empatia fata de fiecare pacient în parte.Toată familia mea vă mulţumeşte pt serviciile efectuate în clinica dvs.Voi recomanda oricând şi oricui Clinica Andra Smile.

Mihaela Teodor

Servicii ireproșabile aşa cum ar trebui să existe în toate clinicile de specialitate! Profesioniști,amabili, prompți, echipa tânără şi de încredere, atmosferă plăcută etc. Am fost foarte mulţumit ! Recomand !

Nutu Sorin

Recomand. Este un loc unde vei fi întâmpinat întotdeauna cu un zâmbet şi vei pleca cu un zâmbet.

Bucuroiu Adriana

La Andra Smile, toată echipa a fost amabilă cu mine, chiar din momentul când mi-am făcut programarea. Au fost flexibili în avantajul meu. Mi s-au oferit explicații privind intervențiile propuse.

Cristian Rusu

Am rămas impresionat când am văzut că medicii de la Andra Smile se consultă înainte să propună un tratament. Doctorii au de fapt meeting-uri săptămânale în care discută planurile de tratament.

Mihai Grecu

Recomand cabinetul cu precădere oamenilor cu fobii legate de medicii dentiști. Aici, cu siguranță vor scăpa de orice frică pentru că se vor simți ca printre vechi prieteni, dar și printre adevărați profesioniști.

Dan Munteanu

Mi-a fost teamă întotdeauna de dentist. M-am tratat mereu după ureche, am ajuns la Andra Smile disperată de durere. Am avut însă noroc cu echipa de aici. Mi-a plăcut mult de ei, sunt extrem de bine pregătiți și calzi.

Carolina Evelina Bălășoiu

Atmosfera este plăcută la cabinetul stomatologic Andra Smile, iar tânăra echipă este prietenoasă. Doctorii sunt amabili și răspund la orice întrebare în legătură cu îngrijirea diniților.

Pompilian Oana

Ești pregătit să zâmbești?

PROGRAMEAZA-TE