Implant Dentar

Un dinte, o măsea căzute sau rupte trebuie înlocuite imediat cu un implant dentar.

Una dintre desele recomandări este implantul dentar, care presupune introducerea unei piese din titan, având cel mai frecvent formă de şurub. Acesta se prinde fără durere în osul maxilar pentru a înlocui dintele lipsă.

PROGRAMEAZA-TE

Lucrări dentare

Există trei metode de tratare protetică în cazul în care aveți nevoie de înlocuirea sau restaurarea dinţilor lipsă, distruşi de obicei de carii:

În aceste cazuri dinții trebuie restaurați sau înlocuiți cu lucrări sau coroane dentare pentru a restabili sănătatea dentară și generală a pacientului.

PROGRAMEAZA-TE

Estetică dentară

Albirea dentară este o intervenţie de estetică dentară ce oferă dinţilor o culoare cu câteva tonuri mai deschisă decât culoarea naturală.

Marginile neregulate, fisurile, tremele, diastemele, lipsa alinierii dinţilor sau modificările de culoare ale dinţilor anteriori pot fi corectate rapid şi fără durere cu ajutorul fațetelor dentare.

PROGRAMEAZA-TE

Aparate Dentare

Aparatul dentar poate fi mobil sau fix cu bracketuri. Orice model ar fi recomandat de medicul stomatolog, el trebuie purtat până la remedierea problemelor și nu înainte de a stabili un doctor specialist că poate fi scos.

Cu ajutorul aparatelor dentare, medicul scapă pacientul de dureri, de o problema estetica și de posibile defectele de vorbire.

PROGRAMEAZA-TE

Prevenție și tratamentul cariilor

O igienă orală neadecvată duce la apariţia afecţiunilor parodontale şi a cariilor complicate, cauze principale ale pierderii dinţilor. Descoperirea la timp a unor astfel de afecţiuni reduce riscul îmbolnăvirii dentare.

Prevenția și combaterea cariilor se face prin intermediul unor tratamente de specialitate.

PROGRAMEAZA-TE

Tratamente de canal și refaceri de dinți

Intervenţiile de canal radicular reprezintă una dintre metodele prin care dintele poate fi salvat prin îndepărtarea părţii bolnave, după care se obturează

În cele din urmă, medicul stomatolog poate trece la refacerea dintelui.

PROGRAMEAZA-TE

Ești pregătit să zâmbești?

PROGRAMEAZA-TE