Vacanță dentară la ANDRA SMILE!

Te-ai decis să vii în România pentru a avea parte de tratamente stomatologice de calitate la prețuri mai mici decât la tine în țară?

Echipa Andra Smile te va ajuta să scapi de toate problemele dentare, dar, te va ajuta să îmbini utilul cu plăcutul, astfel, vei putea avea și o mică vacanță în România de care să te bucuri în perioada în care vei rămâne la noi în țară.

Încă nu ai trimis formularul pentru turismul dentar?

Înscrie-te acum la Andra Smile!

Vrei să îmbini tratamentele stomatologice cu relaxarea?

Vino la Andra Smile pentru a-ți trata problemele stomatologice și noi te ajutăm să ai parte și de un concediu de vis pe meleagurile românești.

În funcție de cât timp ai la dispoziție, după finalizarea tratamentelor stomatologice de care ai nevoie, îți putem organiza o mică vacanță prin România.

  • Tot ce trebuie să faci este să ne anunți din timp care sunt problemele pe care vrei să le tratezi și cât timp poți rămâne în România, iar noi ne ocupăm de tot.

Ești fan Metallica, Michael Bolton sau alte trupe?

Multe dintre aceste formații vor concerta anul acesta la noi în țară. Așa că, alege să vii la tratamentele stomatologice în perioada în care cântă trupa ta preferată în România și anunță-ne, iar noi ne vom ocupa ca tu să poți participa la spectacolul mult dorit, în limita locurilor disponibile.

  • Tot ce trebuie să faci este să ne dai un avans din suma aferentă pachetului ales care să includă și costul biletului la trupa aleasă de tine.
Află ce trupe concertează și înscrie-te acum!

Dacă vii la Andra Smile scapi de problemele stomatologice și vei avea parte și de o vacanță în România!

Scrie-ne care este problema stomatologică de care vrei să scapi, la ce trupă vrei să mergi și noi te vom ajuta să le îmbini pe amândouă!

Contactează-ne acum!
Completează acum!

Ești pregătit să zâmbești?

PROGRAMEAZA-TE