Potrivit studiilor, aproximativ 100.000 de străini vin anual în România pentru a-și trata problemele stomatologice. De ce? Costurile serviciilor stomatologice sunt foarte mari în restul Europei, iar în România găsesc prețuri mult mai mici și o calitate mult mai bună.

Statisticile arată că în România, prețurile tratamentelor stomatologice sunt cu 40, chiar 60% mai mici decât în alte țări europene, iar pacienții care vin în țara noastră susțin turismul dentar și confirmă calitatea tratamentelor pe care medicii români le realizează.

Clinica Stomatologică Andra Smile din București susține acest program și le oferă pacienților care vin din alte tări, atât români, cât și străini, servicii stomatologice de calitate la prețuri corecte.

În plus, pe lângă faptul că vor scăpa de toate problemele stomatologice, cei care aleg să vină în România prin programul „turism dentar”, vor avea și alte beneficii asigurate de Clinica Stomatologică Andra Smile.

  1. Colaborăm cu o agenție de turism, de aceea îți vom asigura avionul dus-întors la cele mai bune prețuri, dar și un hotel convenabil și bine plasat.
  2. Suntem români autentici și iubim cultura și mai ales mâncarea noastră tradițională, de aceea îți vom recomanda cele mai bune restaurante și te vom ghida să vizitezi principalele atracții din București și nu numai.

Turismul dentar se poate transforma în vacanță dentară!

Dacă vrei să îmbini tratamentele stomatologice cu relaxarea, te ajutăm să ai parte și de un concediu de vis pe meleagurile românești. În funcție de cât timp ai la dispoziție, după finalizarea tratamentelor stomatologice de care ai nevoie, îți putem organiza o mică vacanță prin România. Tot ce trebuie să faci este să ne anunți din timp care sunt problemele pe care vrei să le tratezi și cât timp poți rămâne în România, iar noi ne ocupăm de tot.

Mai mult, dacă ești fan Metallica, Michael Bolton sau alte trupe, să știi că multe dintre acestea vor concerta anul acesta la noi în țară. Așa că, alege să vii la tratamentele stomatologice în perioada în care cântă trupa ta preferată în România și anunță-ne, iar noi ne vom ocupa ca tu să poți participa la spectacolul mult dorit, în limita locurilor disponibile. Tot ce trebuie să faci este să ne dai un avans din suma totală pe care o vom stabili.

Iată lista cu concertele importante care vor avea loc în perioada următoare în România: click aici.

Clinica Stomatologică Andra Smile este formată dintr-o echipă tânără de medici profesioniști și bine instruiți, cu o experiență vastă în tratamente dentare complexe, care oferă rezultate uimitoare de fiecare dată, deoarece tratează cu atenție și prompt orice problemă dentară nouă sau veche. Vei primi o îngrijire dentară excepțională și tratamente la prețuri convenabile.

Andra Smile este clinica stomatologică care oferă servicii de implantologie, estetică dentară, ortodonţie, protetică, endodonţie, parodontologie, stomatologie preventivă, pediatrică, restaurativă şi chirurgie dento-alveolară. Pentru mai multe informaţii urmărește site-ul www.andrasmile.ro sau sună la 0722332230.

Completează formularul și te așteptăm la clinică!